Bedrijfscoaching

Ontwikkel je bedrijf tot een stralende onderneming

Praktijk happy balanz

Organisatie en verandering

Wijsheid en kennis

Wijsheid en kennis Is nodig om te komen tot het vormen van doelen. In staat zijn om los te laten wat ons beperkt om flexibel te werken.

Ervaringsdeskundigheid

Verbind de kennis en wijsheid met het persoonlijk of groepsgevoel. Vanuit vertrouwen kan nieuwe kennis wijsheid worden ontdekt. Onmacht en negativiteit wordt omgezet in positiviteit.

Verantwoordelijkheid

Bewust zijn van elke actie en elke handeling zorgt voor een opwaartse verandering. Starheid en frustratie krijgt geen voeding om te groeien. Lege plekken kunnen worden ingevuld met nieuwe doelen.

Authenticiteit

Werken vanuit het weten is werken vanuit vertrouwen. Het schept en creeert inzicht. Doelen worden helder en kunnen worden verwezenlijkt

Feedback

Als organisatie open durven staan en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen. Feedback toestaan en herkennen van gedragsvormen biedt mogelijkheden om te veranderen.

Bedrijfscoaching & Bedrijfscounselling
Natuurlijk succes verzekert

Soms zie en ervaar je als werkgever dat werknemers niet voldoen aan hun rol en functie. Het begrijpen van de verstoring in het gedrag is de basis voor herstel.  Voor advisering en ervaringsdeskundigheid op gebied van communicatie stoornissen- blokkades in werksituaties -persoonlijke problemen/verstarringen of ziekte. Of het nu gaat om tekortkomingen in prestatie of door relationele blokkades of andere zorgvragen we zorgen voor inzicht in de verstoorde relatie. We coachen mensen naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid. De werknemer kan door vernieuwd inzicht en de juiste tools de aanzet doen om de verstoorde situatie veranderen. Het zal de werksfeer ten aanzien van de functie in het bedrijf zeer waarschijnlijk positief versterken.

Doelstelling van trainen en coachen

- Ontdek je persoonlijke kwaliteiten
– Herken je negatieve eigenschappen
– Bepaal je levensdoelen en je leerdoelen
– Focussen op je doelen
– Werken met speerpunten
– Herkennen van je persoonlijke invloed
– Bewust van je invloed op anderen
– Nieuwe kleur brengen aan de situatie.
– Positief in het nu leven staan
– Een open blik op de toekomst

Uitgangspunten goede samenwerking

– Focus op je doel
– Flexibel in de weg er naar toe
– De cliënt is jouw geld en verantwoordelijkheid
– Goed voorbeeld doet goed volgen
– Tijd is tijd
– Afspraken zijn afspraken
– Communicatie is eerlijkheid en duidelijkheid
– Verantwoordelijkheid betekent keuzes maken
– Regie voeren ten aanzien van je functie

Afstemming en Kosten

Als eerste vindt er voor de bedrijfscoaching een oriënterend gesprek plaats. Op basis van het gesprek wordt een offerte opgesteld, waarna de opdracht en vervolgafspraken volgen. De gegevens voor vragen of het maken van een afspraak neem contact op.