Trainingen

Persoonlijke Intuitieve Ontwikkeling

Wie gaat ermee op ontdekkingsreis? Vertrekpunt zoek jezelf! Dat gaan we doen op deze ontdekkingsreis. Met z'n allen proberen we te ontdekken wie we nu zijn en waarom we bepaalde dingen doen.

Onderweg
Eenmaal op weg proberen we vragen te beantwoorden als: waarom heb ik last van stress, waarom houden mijn relaties moeilijk stand, waar komen mijn angsten vandaan, waardoor krijg ik meer energie en hoe ontplooi ik mijn creativiteit?

Bestemming
Ons doel is inzicht te krijgen in wie we zijn. Als we eenmaal zijn waar we willen zijn kunnen we ons accepteren, waarderen en respecteren. Weten we met onze intuïtie om te gaan, we kunnen onze gevoelens beter begrijpen en we hebben handvatten om blokkades op te lossen.

Interesse?

Klankschalen sessies


Klankmassage zorgt ervoor dat je loslaat waar je niet verantwoordelijk voor bent. Het ruilt strijd in voor vertrouwen en vergroot de eigenwaarde. In de cursus klankmassage is de rode draad gebaseerd op communicatie met je werkelijke ik. Communiceren met de persoonlijke energiebron. De taal van de ziel communiceren met je ware gevoelens. Communiceren met je gevoel is ontdekken wat emoties zijn. De waarde van emoties wordt gespiegeld door de stemmingen om ons heen. Energie krijgen of weggeven hangt af van het begrijpen van je emoties. Klankschalen zijn geluidsschalen die een hele diepe werking hebben op ons geestelijke en lichamelijk welzijn. De werking van klankschalen zorgt voor een natuurlijk herstel van onbalans tussen geest en lichaam.

Familieopstellingen- Bert Hellinger

Het doel van Familieopstellingen is het inzicht krijgen in de geestelijke en lichamelijke blokkades die we bewust en onbewust als zichtbare en onzichtbare loyaliteiten meedragen. Waardoor herstel in de orde der liefde kan ontstaan.
Door de training familieopstellingen zijn we in staat om te ontdekken waar onze waarheid is verstrengeld met de rol van iemand anders uit de familie, werk, of omgeving. We worden bewust van de aangeleerde loyaliteiten, we leren ze te erkennen en mogelijk om te zetten tot vrijheid.
Bij de techniek familieopstellingen gaat het om het opnieuw in evenwicht brengen van een familie / werksystemen. Het is de bedoeling dat alle delen van het systeem er hun voordeel mee kunnen doen.
Alle onderwerpen zijn mogelijk! Het gaat om oplossen van brandende vragen Ervaren van het herstel in de orde der liefde.....het resultaat is bewustwording en vorm bevrijding. Ben je toe aan verandering?

De Helende Reis - Brandon Bays

Het doel van de Helende Reis is jezelf te genezen en te bevrijden van blokkades ziekten en beperkingen. De helende reis inspireert ons om te herkennen en beseffen welke mogelijkheden er in ons zelf liggen En zo de bron van de ziekte te begrijpen waardoor het zijn dienst heeft gedaan en kan genezen. Bij de grondlegger van de helende reis: Brandon Bays werd in 1992 een grote tumor geconstateerd. Zeven weken later was er een hele grote verandering in haar genezingsproces zonder medicijnen, zonder operatie. Kort daarna raakte ze haar huis, haar geld, en het contact met haar dochter kwijt en kwam er een einde aan haar huwelijk. Ook dit maakte ze helder door de toepassing van de helende reis. Het is een methode die je gebruikt naast je huidige reguliere of alternatieve therapie of geneeswijze. Interesse?